

Department of Financial Services Executive Steering Committee March 25, 2020 Meeting Agenda

Date	03/25/2020	Time	2:00 – 4:00 p.m.	
	Department of Financial Services			
Location	1579 Summit Lake Drive			
	Conference Room 155			
	Tallahassee, Florida 32317			
Objective	March 25, 2020 Executive Steering Committee Meeting			
Invitees	Executive Steering Committee: Scott Fennell, Chair (DFS); Carlton Bassett (DFS); Jimmy Cox (DMS); Renee Hermeling (DFS); Rosalyn (Roz) Ingram (DMS); Maria Johnson (DOR); Mike Jones (EOG); Tony Lloyd (DCF); Angie Martin (DFS); Tanya McCarty (DFS); Darinda McLaughlin (DEP); Mark Merry (DFS); Robin Naitove (FDOT); Ryan Nolan (DFS); Renee Tondee (EOG) Speakers: Tanner Colling (DFS); Mark Fairbank (ISG); Scott Fennell, Chair (DFS); Deana Metcalf (DFS); Melissa Turner (DFS); Kim York (DFS)			

Торіс	Facilitator	Allotted Time
Roll Call and Opening Remarks	Scott Fennell	2:00 – 2:05 p.m. (5 mins)
Review of February 26, 2020 Meeting Minutes	Melissa Turner	2:05 – 2:10 p.m. (5 mins)
Florida PALM Project Updates	Tanner Collins Scott Fennell Deana Metcalf Melissa Turner Kim York	2:10 – 3:25 p.m. (75 mins)
Independent Verification and Validation Assessment	Mark Fairbank	3:25 – 3:40 p.m. (15 mins)
Upcoming Activities	Melissa Turner	3:40 – 3:55 p.m. (15 mins)
Adjourn	Melissa Turner	3:55 - 4:00 p.m. (5 mins)

Page 1 of 1 03/25/2020